/ Foto: LAZAR RUZIĆ
23/06/2022 u 21:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ćalović Marković o dodjeli stanova: Praksu DPS-a nastavile su i Abazovićeva i Krivokapićeva Vlada

Vlada je pored svih problema u kojima se država nalazi u prvih 100 dana rada među prioritetima predložila članove komisije, kazala je ona

Direktorica MANS-a Vanja Ćalović Marković kazala je večeras u emisiji "Načisto" na TV Vijesti da su praksu dodjele stanova i politiku DPS-a nastavile i Vlada Dritana Abazovića, a da se toga dosjetila i Vlada Zdravka Krivokapića.

- Vlada je pored svih problema u kojima se država nalazi u prvih 100 dana rada među prioritetima predložila članove komisije. Vlada je pokušala da nastavi staru praksu. Nije se samo Vlada Abazovića nažalost dosjetila da nastavi sa praksom DPS-a, nego i Vlada Krivokapića se bila dosjetila- kazala je ona. 

Ćalović Marković je kazala da je "skeptična".

- Prvenstveno jer ova Vlada ovo pitanje nije trebala da stavi na dnevni red na ovaj način. Premijer dok je bio na čelu Savjeta za borbu protiv visoke korupcije preporučio da ova odluka bude revidirana i da dok ne budu definisani kriterijumi- navela je Ćalović Marković.

Dodala je i da ta odluka nikada nije trebala da bude na dnevnom redu ove Vlade.

- Ako se već našla na dnevnom redu morala je da bude promijenjena na način da ne uključuje recimo predstavnika Kabineta predsjednika, a pogotovo pojedince kao što je Pešić koja je dobila i stan i kredit od iste komisije- poručila je Ćalović Marković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 23:26