Marko Carević / - FOTO: OPšTINA BUDVA
28/06/2022 u 21:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Carević: Kosovo je majka i temelj svih Srba, a srpstvo je odavde poteklo

Svaki dolazak ovde je obaveza svakog Srbina i to ne samo na Vidovdan, već treba da dođemo kad god možemo da Srbima damo podršku, kao svojoj braći i narodu koji prolazi kroz jedan težak period, kazao je Carević

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević prisustvovao je obilježavanju Vidovdana na Gazimestanu. Predsjednik Opštine ovom prilikom je istakao da je Vidovdan jedan od najvećih praznika srpskog naroda.

- Kosovo je majka i temelj svih Srba, a srpstvo je odavde poteklo. Svaki dolazak ovde je obaveza svakog Srbina i to ne samo na Vidovdan, već treba da dođemo kad god možemo da Srbima damo podršku, kao svojoj braći i narodu koji prolazi kroz jedan težak period. Ovo je za mene veliki praznik i duhovno nadahnuće - kazao je Carević.

On je dodao da ni Srbima u regionu nije sjajna situacija, ali da je danas došao na Gazimestan kako bi pružio podršku Srbima na Kosmetu i nadahnuo se snagom i energijom. 

- Znam da vi ovde bijete odsudnu bitku za opstanak srpskog naroda, ne samo na Kosovu već na čitavom Balkanu, jako mi je važno da budem ovde da dam vama podršku, i da nadahnemo se snagom u energiju - zaključio je predsjednik Opštine Budva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:55