Царевић / Фото: БТВ МТС
04/12/2021 u 08:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Царевић: Нисам миљеник моје партије, ушао сам у политику да бих бранио цркву

Нисам могао да ћутим и гледам како је претходна власт кренула на нашу СПЦ, казао је он

Нисам могао да ћутим и гледам како је претходна власт кренула на нашу Српску православну цркву, а то је био разлог што сам се укључио у политику и никада нећу жалити за све оно што сам овдје радио, поручио је у интервјуу за БТВ МТС телевизију предсједник Општине Будва Марко Царевић. 

- Ја сам остварен човјек, и морално и материјално, и овдје сам дошао да помогнем и дам одређени допринос за напредак Црне Горе и да одбраним нашу Српску православну цркву. Нисам миљеник некада ни моје партије јер је моја политика доминантно економија, а камо ли другим партијама - казао је он. 

Како је казао, још прије 20 година је схватио да Црној Гори предстоји велико морално посрнуће.

- Десило се оно што ја нисам могао никада да вјерујем да може да се деси, а то да лаж и истина буду равноправне. Треба да се трудимо да обнављамо цркве, да се сабирамо око њих и да васпитавамо дјецу у духу наше лијепе традиције. Схватио сам да треба да се вратимо, ја и моја породица, стазама на којима сам ја одрастао и то се показало као добро. Мој пројекат је пројекат стварања добрих људи у породици - каже Царевић.

Општина Будва, подсјетио је, има у плану ребаланс буџета и према његовом мишљењу, кроз то се најбоље може видјети како је радила актуелна будванска власт.

- Новца је увијек било у Будви и у читавој Црној Гори али било је људи којима није био циљ опште добро.Срцем и патриотски желим да помогнем свим грађанима Црне Горе - закључио је Царевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 10:51