Милош Челановић / - фото: СД
06/06/2022 u 10:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Челановић: Абазовић, Јоковић и ДФ добили инструкцију да крену у трку ка Отвореном Балкану

За штафету потребно четворо (а за љубав двоје), рекло би се да имамо комплетан тим у игри. Ту су премијер, потпредсједник Владе и стари пријатељ ДФ-у цјелини! Остаје само да видимо кога Александар стварно воли

И почело је... Трка звана Отворени Балкан је и званично кренула. Тркачи су се намјестили у ниски старт, “важан регионални играч” је дао знак и у спринт ка Отворем Балкану су се бацили заступници инереса “регионалног играча”, казао је генерални секретар СДЦГ Милош Челановић.

- Трче тако и лактају се, ко ће први проћи кроз циљ на коме пише ОБ (прекрижено ЕУ). Чак, пратећи медије, рекао бих да ово више личи на штафету... Први је кренуо млади спринтер (логично кад је први човјек Владе), највјернији Вучићев потрчко, а након њега штафету преузима други (или можда је он први) човјек Владе. Он је мало незграпнији у том трку јер и не зна зашто се то трчи али шеф, по чијем налогу је ушао у мањинску владу, је тако рекао па да пожури! 

Након њега штафету износи представник ДФ-а, старих пријатеља “регионалног играча”. То је можда и најлогичнији од свих потеза. Пријатељсво јесте дуготрајно али без великих успјеха па је су стари пријатељи остављени на клупи за резервне играче - каже Челановић.

Он наводи да је за штафету потребно четворо (а за љубав двоје) "рекло би се да имамо комплетан тим у игри. Ту су: “важан регионални играч”, премијер, потрпредсјеник Владе и страри пријатељ ДФ-у цјелини! Остаје само да видимо кога Александар стварно воли!"

- Једино, никако да се сјети ова весела дружина да објасни грађанима зашто је ОБ добар за Црну Гору. Није ни чудо јер не постоји ниједан ваљан разлог за улазак Црне Горе у ову иницијативу. Још једном вас упозоравамо да се о оваквим темама разговара аргументима а не празном причом и театралним наступима. Умјесто Отвореног Балкана имате отворени позив СД да укрстимо аргументе (за и против) ОБ па нека грађани сами виде о чему се ту ради.

П.С. Ваљда је сад свима јасно зашто је СД поносан на чињеницу да је једина суверенистичка партија која није прихватила да се ухвати у мањинској влади, баш као ни “по дубини” ухвати у коло са онима који служе интересима туђе, а не сопствене државе - истиче генерални секретар СД.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 00:01