Miloš Čelanović / - FOTO: BALSA RAKOCEVIC
10/06/2022 u 09:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Челановић: Абазовић уз помоћ ДФ-а смањује руски утицај у Црној Гори

И Абазовић нам данас, по старом добром обичају, ни не трепнувши, прича о негативном руском утицају у Црној Гори, наводи он

Колико је дегутантно на скали од 0 до 10 када о негативном руском утицају у Црној Гори говори човјек који је управо те проруске снаге 2020. године довео на власт, поручује секретар СДЦГ Милош Челановић.

-Нико други до Абазовић је на неке од највисочијих позиција у држави довео људе који су са тих позиција, потпуно отворено, ширили руски утицај. Гласовима Абазовићеве партије, подсјетићемо, на мјесто министарке је изабрана Весна Братић, на мјесто ректора УЦГ Владимир Божовић, на мјесто директора АНБ-а Дејан Вукшић… И Абазовић нам данас, по старом добром обичају, ни не трепнувши, прича о негативном руском утицају у Црној Гори-наводи Челановић у саопштењу.

Додаје:"Исти онај Абазовић који се, више пута, састајао са ударним песницама србијанске, а како чујемо и руске тајне службе. Тако Абазовић види “сузбијање” руског утицаја којим се данас хвал".

-Данас се Абазовић хвали како је Црна Гора покушај државног удара 2016. године успјела да превазиђе “паметном спољном политиком у претходном периоду”, а својевремено је, за ТВ Нови, говорио да је афера Државни удар “политички монтиран процес”. Јасно је нама, и без овога, да Абазовић за сваку публику има различиту причу.  Него, данас је свима јасно како ствари стоје - Абазовић уз помоћ ДФ-а смањује руски утицај у Црној Гори. Такви су му и резултати- закључује Челановић-

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 11:47