владимир нововић / - дан
09/07/2022 u 22:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čelnici tužilaštva u ponedjeljak pred poslanicima

Očekuje se da će v.d. VDT-a Maja Jovanović i GST Vladimir Novović saopštiti detalje o najaktuelnijim predmetima borbi protiv korupcije na najvišem nivou

Skupštinski Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu raspravljaće u ponedjeljak o kontrolnom saslušanju čelnika tužilaštva o najvažnijim predmetima u borbi protov korupcije. Najava sjednice objavljena na zvaničnom sajtu Skupštine Crne Gore. 

- Donošenje odluke o kontrolnom saslušanju vršioca dužnosti vrhovnog državnog tužioca, i glavnog specijalnog tužioca povodom posebnog izvještaja o radu u oblasti borbe protiv visoke korupcije i organizovanog kriminala za period od 1. januara do 15. maja 2022. godine, navodi se u najavi, javlja Portal RTCG.

Očekuje se da će v.d. VDT-a Maja Jovanović i GST Vladimir Novović saopštiti detalje o najaktuelnijim predmetima borbi protiv korupcije na najvišem nivou. 

Član odbora Predrag Bulatović (DF) rekao je u petak u emisiji Okrugli sto na parlamentarnom kanalu  da očekuje da će čelnici tužilaštva saopštiti sve što objektivno mogu o najvažnijim predmetima koji interesuju crnogorsku javnost.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 15:27