/ -Фото: Архива
08/11/2021 u 16:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Цетињска УРА предала листу; Aџић: Дозволите да доведемо инвеститоре у Пријестоницу

Ово није борба за Црну Гору у смислу идентитета, ово је борба за одбрану Црне Горе, поручио је он

Цетињска УРА предала је листу, а носилац листе Славко Шоле Јанковић казао је да сви они који желе наставак пропадања Пријестонице, одлазак младих људи, задуживање и лажна обећања, гласаће за ДПС и њихове привјеске.

- Сви који желе промјене, поштенији и одговорнији однос према граду, стварање нових вриједности, гласаће ове људе- истакао је он. 

Јанковић је навео да се на листи УРА налазе истакнути појединци, доказани и препознати у својим струкама, академски грађани, уважени директори државних институција, студенти, вриједни радници и пензионери.

Додао је да УРА има конкретне планове за Цетиње, који су базирани на премијештању државних институција у Пријестоницу, отварању нових радних мјеста и санирању најзначајнијих инфраструктурних проблема.

Потпредсједник УРА Филип Аџић позвао је грађане да не буду дио групације која својом буком штити туђе интересе и онемогућава привредне активности на Цетињу.

- Дозволите нам да озбиљне инвеститоре доведемо на Цетиње, дозволите нам да ријешимо елементарне проблеме на Цетињу. Ово није борба за Црну Гору у смислу идентитета, ово је борба за одбрану Црне Горе у смислу одбране живота грађана и останка младих људи. Цетиње је срце и душа Црне Горе, али на Цетињу неко мора остати да живу- поручио је он. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 13:43