Bratić / Foto: SRDJAN BOLJEVIC
29/11/2022 u 20:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Cijena Bratićkinog sakoa tema na Tviteru: Koštao je 100 eura, imam račun

Bratić je svjetlo - zeleni sako nosila na dočeku vladike Joanikija ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, pošto je na Sinodu SPC u Beogradu izabran za mitropolita crnogorsko-primorskog

Nakon Dior prsluka Lidije Đukanović sa basnoslovnom cijenom, koji je od sinoć tema društvenih mreža i dijela političara, na Tviteru se potegla i tema sakoa bivše ministarke prosvjete Vesne Bratić.

Bratić je svjetlo - zeleni sako nosila na dočeku vladike Joanikija ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, pošto je na Sinodu SPC u Beogradu izabran za mitropolita crnogorsko-primorskog. 

image

Bratić 

Foto: SRDJAN BOLJEVIC

Jedna od korisnica Tvitera pitala je budućeg gradonačelnika Podgorice Jakova Milatovića zašto Bratićki ne postavi pitanje koliko je koštao njen sako, jer se njoj "čini" da mu je cijena 6.000 eura. 

image
-FOTO: TVITER

Na to je reagovala bivša ministarka. 

- Bratićkin sako je koštao 100 eura i Bratićka ima račun. Vi niste dno, vi ste probili dno. Atomsko sklonište od ekipe. Osim laži oko sakoa, ova fotografija je ono što “nas” razlikuje od vas. Na više nivoa. Jakov je gradonačelnik. “Jadi” ste vi koji lažete. Štošta je bilo očekivati, ali ovoliko laži i licemjerja baš i nije. Svakako, neka brane đile i satove, stanove i ofšor firme. Tužno je samo što tako gorljivo brane tuđe i što ovoliko mržnje vrišti iz njih. Bezbožnici će teško urazumiti grešnike- zaključila je Bratić. 

Podsjetimo, sinošnjem protestu pod sloganom "Ima nas", održanom večeras u Podgorici, prisustvovali su i supruga predsjednika Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića, Lidija i njihov sin Blažo.

image
-FOTO: TVITER

Brojnim korisnicima društvenih mreža i "očima sokolovim" nije promakao prsluk supruge lidera opozicionog DPS-a i to marke Dior od 4.200 eura. 

Lidija i Blažo Đukanović večeras ispred Skupštine: "Odbrana Ustava" uz Dior prsluk

Pored brojnih Tviter osuda, reagovanje je uslijedilo i od zamjenik predsjednika Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, koji je napisao da prsluk koji tokom večerašnjeg protesta nosila Đukanović košta 10 minimalnih zarada u Crnoj Gori. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 11:03