Амина Цикотић / - SDP
06/04/2022 u 12:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Цикотић: ДФ наставља да замајава јавност комичним изговорима

Она поручује ДФ-у да се удостоји и да због свих грађана Црне Горе, а не због ове или оне партије, омогуће да Скупштина нормално функционише

Умјесто одговора јавности због чега су закључали Скупштину и онемогућили да се усвоје одлуке којима би се олакшао живот грађана у условима кризе, Демократски фронт наставља да замајава јавност комичним изговорима који су одрживи таман онолико колико је тачна теза да су они аутономан политички субјект, саопштила је портпаролка СДП Амина Цикотић.

 - Али, ваљда је логично да се такво тумачење демократије, да узимате себи за право да блокирате институције када вам то политички одговара, може и очекивати од љубитеља лика и дјела Владимира Путина. Позивамо још једном прваке Демократског фронта да ту своју „Гулаг демократију“ не покушавају продати црногорској јавности као некакав политички принцип, јер је те врсте изговора већ постало отужно слушати - наводи Цикотић.

Умјесто тога, поручује ДФ-у да се удостоји и да због свих грађана Црне Горе, а не због ове или оне партије, омогуће да Скупштина нормално функционише и усваја одлуке којима би се смањиле и ограничиле цијене основних животних намирница.

 - У условима значајног погоршања стандарда грађана, као и у амбијенту усложњавања безбједносних прилика што грађане чини све више забринутима, елементарна је обавеза да се не бавите политиканством и манипулацијама, већ да омогућите нормалан рад институција. Вјерујемо да ћете смоћи снаге да, макар у вези овог питања, не морате питати Вучића за мишљење - закључила је Цикотић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 13:05