Амина Цикотић / - SDP
13/08/2021 u 11:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Цикотић: Вучић у Србиjи има Дачића, а ДФ овдjе Абазовића

Чим jе ДФ заприjетио, Абазовић ће изгледа ревидирати и став око пописа, као што jе и онаj око обjављивања темељног уговора, казала је Цикотић

Дритан Абазовић jе jош у априлу обећао црногорскоj jавности везано за Темељни уговор да ће „чим он буде упознат са њим биће и jавност“. Како jе приjе два дана рекао да jе видио уговор постављамо питање зашто га криjе, зашто га не покаже jавности и тиме испуни сопствено обећање. Зар су, потпредсjедниче Владе, прече обавезе према цркви друге државе него према сопственим градjанима?, пита портпаролка Социјалдемократске партије Амина Цикотић.

– Чим jе ДФ заприjетио, Абазовић ће изгледа ревидирати и став око пописа, као што jе и онаj око обjављивања темељног уговора – казала је Цикотић.

ДФ jе дигао глас и Закон о попису се брозопотезно усваjа на Влади у августу,а УРА нам прича приче за малу дjецу да закон о попису ваљда нема никакве везе са пописом. За рубрику вjеровали или не, додаје она.

Према њеним ријечима, изгледа да Вучић у Србиjи има Дачића а ДФ овдjе Дритана. Служе да глуме мало љевице и екологиjе и тако шминкаjу националистичку политику. Дачић и Дритан имаjу jош jедну заjедничку ствар-Дачић аферу Кофер а Дритан аферу 21 милион. Обjе су завршиле тако што никад се ниjе утврдило гдjе су завршиле паре.

Како колеге из УРА, кад год демаскирамо њихово служење ДФ-у, СПЦ и интересима српског света, у шарлатанском маниру политичких пубертетлиjа потегну некакву причу о криминалу, ево по ко зна коjи пут их позивамо - имате сад полициjу,органе гоњења и власт па ако имате нешто за било кога из СДП-а слободно дођите, чекамо вас, каже портпаролка СДП-а.

– Гдин Коњевић jе био министар у Влади ЦГ и по риjечима рецимо директора полициjе коjег jе УРА предложила, био jедан од наjбољих министара. Била jе и УРА у Ђукановићевоj Влади,па су по њиховим аршинима и критериjумима можда и сами себи криминално сумњиви, ко зна – наводи Цикотић.

И на краjу, то што се УРА дичи тиме да jоj jе част што ниjе на истоj страни са СДП-ом, то можда баш наjбоље говори о њима. Ми нећемо ничим узнемиравати њихов осjећаj части да буду на истоj страни са негаторима ове државе, љубитељима ратних злочинаца и клеронационалистима коjих се грози читав цивилизовани свиjет. Само ћемо рећи – чега се паметан стиди, тиме се поноси зна се већ ко, закључила је  портпаролка Социјалдемократске партије.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 00:39