Лука Бар / - Драган Стојановић
10/11/2021 u 08:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Чланови скупштинског Одбора за безбjедност и одбрану обилазе Слободну зону Луке Бар

У складу са одлуком, дониjетом на 19. сjедници, одржаноj 25.10.2021, чланови Одбора за безбjедност и одбрану посjетиће Луку Бар, магацине са складиштеним цигаретама у слободноj зони, наводи се у саопштењу из црногорског парламента

Чланови скупштинског Одбора за безбjедност и одбрану посjетиће данас Луку Бар и магацине са складиштеним цигаретама у слободноj зони. Та информациjа обjављена jе на званичном интернет саjту Скупштине Црне Горе.

- У складу са одлуком, дониjетом на 19. сjедници, одржаноj 25. октобра 2021. године, чланови Одбора за безбjедност и одбрану посjетиће Луку Бар - магацине са складиштеним цигаретама у слободноj зони - наводи се у саопштењу из црногорског парламента. 

Како jе за Портал РТЦГ речено у Одбору за безбjедност, циљ jе да се посланици увjере у ефекат мjера коjе су предузете да се сприjечи шверц дувана преко Луке Бар. 

У jулу ове године Влада jе усвоjила одлуку о забрани складиштенjа дуванских производа у оквиру Слободне зоне Луке Бар, чиме jе, како су тада рекли из извршне власти, "коначно задан снажан ударац организованим криминалним групама коjе су децениjама организовале шверц преко те луке". 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 14:48