фото: Демократе / - фото: Демократе
09/11/2021 u 12:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Црногорско, а свјетско Цетиње": Демократе предале изборну листу

Истакао је да му је част што данас стоји пред њима са овим честитим и храбрим људима

Демократска Црна Гора је предала изборну листу под слоганом “Црногорско, а свјетско Цетиње",

 - У овим ријечима стало је све - и оно што носимо у нашим грудима и оно што свакога дана показујемо нашим радом, што смо већ показали у локалном парламенту и оно што желимо да урадимо, уколико нам суграђани дају своје повјерење на предстојећим изборима - да наше Цетиње заиста буде права Пријестоница државе Црне Горе, да буде оно што је била вјековима, прије ове тридесетогодишње похаре! Желимо вратити достојанство нашем Цетињу, радити и градити, дочекивати братски све добре људе из цијеле Црне Горе и госте са свих страна свијета, како смо то вазда чињели. Желимо заједнички да Цетиње вратимо на мјесто које му по свему припада - на чело наше једине отаџбине Црне Горе - поручио је предсједник Клуба одборника Демократа Цетиње и носилац изборне листе за локалне изборе Данило Мрваљевић.

image

фото: Демократе

- фото: Демократе

Истакао је да му је част што данас стоји пред њима са овим честитим и храбрим људима.

 - Ова листа је спој младости и искуства, знања и пожртвовања, овдје су, оно што је најважније, искрене намјере и дата ријеч, која има снагу Закона! Желим да истакнем да је ово листа која свакодневно добија снажну подршку наших суграђана, да ћемо водити цивилизовану кампању, говорити о конкретним проблемима града и понудити конкретна рјешења. Да ћемо се искључиво бавити Цетињем. Да ћемо инсистирати на поштеном и потпуно отвореном односу према грађанима и тражити од свих учесника изборне трке одговор на питање да ли ће са ДПС-ом. Припремили смо, сигуран сам, најбољи Програм за наше Цетиње, што ћемо доказати и вјерујем да ће наши суграђани то и препознати - наводи он.

image

фото: Демократе

- фото: Демократе

Мрваљевић очекује подршку свих оних који су своје судбине везали за овај град, који немају по неколико пословних комбинација и по неколико станова по Подгорици и приморју, а све преко леђа овога народа, оних којима је доста пљачке, неправди и понижавања Цетиња.

 - Овога пута избор је никад лакши - или сте са онима који су упропастили Цетиње потоњих 30 година и онима који им се можда послије избора кане придружити и кренути с њима од нуле, као да ништа није било или сте на страни Цетиња. Наше је да представимо веома озбиљно, темељно, стрпљиво и стручно припремљен Програм за Цетиње и људе који знају, желе и могу да га спроведу у дјело - већ смо себе дали Цетињу, а даћемо се и још хиљаду пута, колико год буде требало за наш једини град! Идемо заједно до побједе - поручио је Мрваљевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 07:49