Будимир Дабетић / - фото: ДПС
21/03/2022 u 16:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Дабетић: Захваљујући владама ко је преводио ДПС, Беране данас посједују квалитетан систем здравствене заштите

Овим смо показали и потврдили континуирану бригу и улагање у здравствени систем Берана, на корист свих оних којима су потребне здравствене услуге наше болнице, казао је Дабетић

Захваљујући претходним Владама Црне Горе које је предводила Демократска партија социјалиста, Беране посједује добру инфраструктуру за савремени систем здравствене заштите који је један од предуслова за цјелокупни друштвени развој, казао је , члан Општинског одбора ДПС Берана Будимир Дабетић.

Наша обавеза је била и остала да свим грађанима обезбиједимо најбољу здравствену заштиту, казао је Дабетић.

- Данас смо у прилици да подсјетимо укупну јавност да је претходна Влада, коју је водио Душко Марковић, са посебном пажњом бринула о здравственом систему, па је на њен захтјев од НАТО-а тражено да обезбиједи финансијска средства за побољшање здравствене заштите у вријеме пандемије.  НАТО је средства одобрио за куповину магнетне резонанце и РТГ апарата. Тиме су обезбијеђена средства у висини нешто више од 430 хиљада еура, а остатак је обезбијеђен из средстава Националног координационог тијела за борбу против заразних болести - навео је  члан Општинског одбора ДПС-а.

Овим смо показали и потврдили континуирану бригу и улагање у здравствени систем Берана, на корист свих оних којима су потребне здравствене услуге наше болнице, казао је.

Почетак рада ових дијагностичких апарата учвршћује беранску Општу болницу као регионалну здравствену установу, закључио је Дабетић у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. maj 2024 20:42