Владислав Дајковић / - V. DAJKOVIC
31/01/2023 u 10:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dajković: Crnoj Gori potreban kandidat iz naroda, a ne iz ambasada

Kako je dodao, sa velikom pažnjom prate isticanja kandidatura pojedinih političkih struktura za predsjedničke izbore

Predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković poručio je da je Crnoj Gori potreban kandidat iz naroda, a ne iz ambasada.

Kako je dodao, sa velikom pažnjom prate isticanja kandidatura pojedinih političkih struktura za predsjedničke izbore. 

- Smatramo da predsjednički izbori ne smiju biti poprište svađa na kontra DPS strani, niti marketinško nadmetanje u cilju sticanja instant pažnje, već ozbiljna borba protiv Đukanovića koja će trasirati dalji politički put naše zemlje. S druge strane, prečeste posjete zapadnim ambasadama od strane pojedinih političkih struktura ne ulivaju povjerenje, već pojačavaju bojazan da će strani centri moći i dalje diktirati politiku naše zemlje, kako spolja, tako i iznutra, dodao je Dajković.

Samim tim, kako dodaje, Slobodna Crna Gora smatra da kandidat za novog Predsjednika Crne Gore mora polagati račune isključivo građanima Crne Gore uz, podrazumijeva se, odlične odnose sa svim međunarodnim i regionalnim adresama. 

- Ipak, kategorije poput snishodljivosti i pristajanja na ucjene činovnika bilo koje ambasade, ne smiju ni u primisli biti razmatrane. Našu podršku – kao mlade političke stranke koja je u povoju – će imati kandidat koji je iz naroda i sa narodom, a ne iz ambasada i sa ambasadama, zaključio je Dajković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:22