/ FOTO: SLOBODNA CRNA GORA
24/12/2022 u 14:41 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dajković formirao predsjedništvo "Slobodne Crne Gore"

Predsjedništvo broji petnaest članova, a njime će, shodno Statutu, predsjedavati predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković

Slobodna Crna Gora nakon lokalnih izbora nastavlja širenje partije. Nakon formiranja velikog podgoričkog odbora, sinoć je odlukom predsjednika Vladislava Dajkovića formirano i Predsjedništvo Slobodne Crne Gore. 

- Predsjedništvo će, kao politički organ, voditi i utvrđivati opštu politiku Slobodne Crne Gore, ali i razmatrati i odlučivati o brojnim partijskim pitanjima.  Predsjedništvo je na prvoj sjednici utvrdilo strategiju daljeg razvoja političke partije, ali i donijelo odluku o imenovanjima na funkcije Generalnog sekretara, Političkog direktora i Šefa kabineta predsjednika Slobodne Crne Gore.  Odlukom Predsjedništva na narednoj sjednici biće formiran i Izvršni odbor, Forum žena i Forum mladih, kao temelj daljeg razvoja stranke- navodi se u saopštenju.

Predsjedništvo je, kako navode, takođe donijelo odluku o organizovanju vanredne Skupštine Slobodne Crne Gore na kojoj će se birati svi organi partije u redovnom mandatu. 

Predsjedništvo broji petnaest članova, a njime će, shodno Statutu, predsjedavati predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 05:20