/ -FOTO: JUTJUB
23/06/2022 u 16:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dajković izgubio članstvo: Đorđe Andrić Žorž i Boris Đurašić napustili Slobodnu CG

Vidimo se u nekom drugom filmu, poručili su oni

Đorđije Andrić zvani Žorž, Boris Đurašić i Jovana Todorović napustili su Slobodnu Crnu Goru, na čijem je čelu Vladislav Dajković. 

Andrić je bio na funkciji generalnog sekretara stranke, Đurašić je bio politički direktor dok je Todorović bila na funkciji portparola Slobodne Crne Gore.

Oni su saopštili da su podnijeli neopozive ostavke na te funkcije i da s tim prestaje njihovo članstvo i politički angažman u Slobodnoj Crnoj Gori.

- Nesebično sav svoj ljudski i profesionalni integritet sa najboljim namjerama, stavili smo na raspolaganje Slobodnoj Crnoj Gori, zato potpuno čiste i mirne savjesti nastavljamo dalje svojim putem. Slobodnoj Crnoj Gori želimo svaki uspjeh u njenom budućem političkom djelovanju, cijeneći da smo tom uspjehu dali nemali doprinos. Ne povlačimo se zauvijek iz politike, na nas će se itekako moći računati u budućnosti. Vidimo se u nekom drugom filmu- poručili su oni. 

Dajković, dugogodišnji politički aktivista krajem oktobra prošle godine je osnovao Slobodnu Crnu Goru. Tada je poručio da ta politička opcija nije opterećena prošlošću.

- Novi smo talas na političkoj sceni Crne Gore i kod nas stanuje mladost. To su mladi ljudi okupljeni oko jedne ideje koji konačno uzimaju budućnost u svoje ruke. Jedini uslov je da budete nasmijan, vrijedan, pošten i iskren čovjek - poručio je tada Dajković. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 18:17