Obilježavanje Oluje / - FOTO: SLOBODNA CG
05/08/2022 u 11:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dajković na poziv državnog vrha Srbije na obilježavanju Oluje: I nama su spremali traktore u Crnoj Gori

Ipak, kako je dodao, prošlo je vrijeme u kom je svaka vrana mogla da pozobe, muči i ubija naš narod

Predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković prisustvovao je obilježavanju stradanja srpskog naroda u “Oluji” na poziv kabineta predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

- Tuga, bol, suze, pa osjećaj radosti, jedinstva i snage našeg naroda. Ovako bih opisao događaj u Novom Sadu povodom sjećanja na žrtve zločinačke akcije “Oluja”. Hvala državnom vrhu Srbije i Republike Srpske što su me pozvali da budem dio sjećanja na naš nedužno stradali narod. Koliko sam ponosan što sam bio među svojim narodom, toliko sam i tužan što niko iz Vlade Crne Gore nije prisustvovao, ponajviše zbog toga što je i srpskom narodu u Crnoj Gori nerijetko prijećeno traktorijadama i crnogorskim “Olujama, poručio je Dajković tom prilikom.

image

foto: Slobodna CG

- FOTO: SLOBODNA CG

Ipak, kako je dodao, prošlo je vrijeme u kom je svaka vrana mogla da pozobe, muči i ubija naš narod.

image

foto: Slobodna CG

- FOTO: SLOBODNA CG

- Srbija je danas moćnija nego ikad, a naš narod širom regiona hrabar i jedinstven. Oni koji danas slave stradanje naše djece neka znaju da Bog sve vidi, ali i neka znaju da bi danas njihove Oluje za nas bili obični povjetarci. Najzad, nek je slava nevinim žrtvama koje čuvamo u našim srcima i koje nikada nećemo predati zaboravu. Živjela Crna Gora! Živjela Republika Srbija. Živjela Republika Srpska, zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 19:43