Владислав Дајковић / - Слободна ЦГ
13/02/2022 u 11:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дајковић: Срушићу Ђукановића у Подгорици

Након одбране наших светиња окренули смо се животним темама и локалним проблемима, водећи се ставом да су проблеми Подгоричана и Подгоричанки уједно и наши проблеми, казао је предсједник Слободне Црне Цоре

На скупу поводом оснивања подгоричког одбора Слободне Црне Цоре, предсједник Владислав Дајковић дао је ријеч да ће Мило Ђукановић и његова партија изгубити на изборима најављеним за мај.

- Почели смо од нуле, ником нисмо тражили помоћ, нити смо било коме нешто дужни. Умјесто ратова око фотеља и привилегија, ми смо одлучили да се боримо за наш родни град. Након одбране наших светиња окренули смо се животним темама и локалним проблемима, водећи се ставом да су проблеми Подгоричана и Подгоричанки уједно и наши проблеми - казао је Дајковић.

image

Са оснивања подгоричког одбора, Слободна ЦГ

- Слободна ЦГ

Слободна Црна Цора на скупу је представила, како наводе, супериоран политички програм  за Подгорицу у десет тачака, симболично назван  „Чиста десетка“.

- Наши активисти су обишли десетине хиљада наших суграђана и од уста до уста промовисали идеју Слободне Црне Горе, али и наш програм. Чињеницу да за нас нема простора на црногорским телевизијама надокнађујемо озбиљним, а некад и шаљивим видео-спотовима којим обрађујемо политичке актуелности - наводи Дајковић.

Његова партија те спотове осмишљава и снима сама и поносни су што имају на стотине хиљада, а неки чак и милионе прегледа на друштвеним мрежама. Таквим креативним радом дефинитивно, наводе, успостављају нови политички стил, прилагођен младости и новом духу времена.

image

Владислав Дајковић

- Слободна ЦГ

- Ипак, не заносимо се бројкама. Већ од данас крећемо у озбиљан теренски рад и представљање нашег програма: од врата до врата, од особе до особе. Наша кампања неће бити скупа, али ће бити оригинална, младалачка, супериорна, ријечју – побједничка. Позивам грађане и грађанке Подгорице да се придруже новом таласу који ће за три мјесеца политички потопитиМила Ђукановића, Ивана Вуковића и све корумпиране кадрове Демократске партије социјалиста из Градске управе. Има нас више! - саопштио је Дајковић.

image

Са оснивања подгоричког одбора, Слободна ЦГ

- Слободна ЦГ

Генерални секретар Слободне Црне Горе Ђорђије Андрић обратио се присутнима.

- Срећан сам што смо данас формирали подгорички одбор са преко 100 младих, образованих и вриједних људи који се никада раније нису бавили политиком. Сви ови људи су наш залог за будућност. Има нас више који смо жељни нормалног живота. Има нас више од оних који себично бране своје привилегије. Има нас више који хоћемо да живимо у слободној Подгорици. Најзад, можда се не зна ко ће бити премијер, али једно је сигурно – Дајковић руши Ђукановића у Подгорици - закључио је Андрић.

На сједници оснивања општинског одбора присутнима су се обратили и Борис Ђурашић и Јована Тодоровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 23:19