/ SANJA DAMJANOVIĆ
15/10/2022 u 09:48 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Damjanović: U strahu od izbora, Abazović i saradnici mrcvare čitavo društvo

Da odlazećom Vladom rukovode savjesni i profesionalni ljudi, sasvim sigurno bi osjećali odgovornost za katastrofalne rezultate koji su predstavljeni, navela je ona

Sanja Damjanović, potpredsjednica DPS Crne Gore, saopštila je da do prije nekoliko mjeseci bilo bi apsurdno i pomisliti kako će Crna Gora nekad dobiti vladu koja će biti gora od one koju je predvodio Zdravko Krivokapić.

- No, danas smo se uvjerili da je i to moguće. Rezultati ispitivanja javnog mnjenja “CG puls” zapravo su vjerna ilustracija onoga što građani zaista misle o stvarnosti u kojoj je naš evropski put zaustavljen, a naše društvo se guši u manipulacijama i nestručnosti. Vjerujemo da je odlazećoj Vladi i njenom premijeru od ranije bilo jako dobro poznato šta građani misle o njima. Ipak, Dritan Abazović prvi je predsjednik Vlade Crne Gore kojem i dalje svega 5,5 odsto ispitanika, daje podršku. Sve su građani kazali i o tome kako gledaju na neprestano nametanje vjerskih tema, ali i na dilemu o tome da li treba ići na vanredne izbore ili ne- navela je Damjanović.

Poručuje: "Da odlazećom Vladom rukovode savjesni i profesionalni ljudi, sasvim sigurno bi osjećali odgovornost za – u najmanju ruku – katastrofalne rezultate koji su predstavljeni".

- I shodno tome – prekinuli višemjesečnu agoniju u kojoj se crnogorsko društvo nalazi i pristali najzad da budu raspisani izbori. Umjesto toga, Abazović i njegovi saradnici, u strahu od izbora, pribjeći će svemu samo kako bi prolongirali izvjestan poraz, ne hajući za to što time mrcvare i za taoce drže cjelokupno društvo, koje im je još jednom saopštilo šta misli o njihovom radu- navela je u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 01:56