Mandić / - FOTO: FEJSBUK
16/11/2022 u 15:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Mandić: Tražimo samo što nam je narod dao, a Đukanovića smo definisali kao uzurpatora

Danas je bio uspješan sastanak, učvrstili smo naše zajedništvo, poručio je Mandić.

U Skupštini Crne Gore danas je održan sastanak predstavnika parlamentarne većine od 30. avgusta 2020. godine o rješavanju političke krize sa posebnim akcentom na formiranje nove Vlade.

Teme sastanka su bile izbor sudija Ustavnog suda, kao i inicijativa za pokretanje postupka za utvrđivanje da li je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović prekršio Ustav.

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić kazao je nakon sastanka da je parlamentarna većina spremna da preuzme odgovornost, podsjetivši da oni imaju svog mandatara Miodraga Lekića.

- Jasno smo definisali predsjednika Crne Gore kao uzurpatora. Tražimo samo ono što nam je narod dao. Ova Skupština je na polovini svog mandata, a jasne su procedure kako se dolazi do skraćenja mandata Skupštini. Danas je bio uspješan sastanak. Učvrstili smo naše zajedništvo - poručio je Mandić. 

image

Sa ranijeg sastanka lidera partija

Foto: IVAN PETROVIC-IPE

Poručio je da će DF prisustvovati sastanku koji je za petak zakazala predsjednica Skupštine Danijela Đurović, a najavio je i da će glasati, uz ostale poslanike parlamentarne većine od 30. avgusta za sve sudijem i kandidate za Ustavni sud.

- DPS je doživio brodolom na lokalnim izborima. Parlamentarna većina ima dogovor za se bira nova Vlada- zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. februar 2023 11:38