Danijela Đurović zahvalila stranim zvaničnicima i diplomatama za saučešća / Skupština CG
16/08/2022 u 18:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danijela Đurović zahvalila stranim državnicima i diplomatama na saučešću

Svjesni nenadoknadivog gubitka koji smo pretrpjeli, ostajemo ujedinjeni u vjeri da je bolje društvo moguće i da nam se ovakav gnusan čin više neće ponoviti, poručeno iz Kabineta predsjednice Skupštine

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović zahvalila je svim stranim zvaničnicima, predstavnicima diplomatskog kora u Crnoj Gori i nevladinim organizacijama koji su izrazili saučešće povodom tragičnog događaja na Cetinju.

“Svjesna nenadoknadivog gubitka koji smo pretrpjeli, ostajemo ujedinjeni u vjeri da je bolje društvo moguće i da nam se ovakav gnusan čin više neće ponoviti. Onima koji su preživjeli i porodicama žrtava želim brz i uspješan oporavak, uz obećanje da će država učiniti sve da im olakša dalji život", poručeno je u saopštenju iz Kabineta predsjednice Skupštine.

Cetinjanin Vuk Borilović ubio je 12. avgusta popodne na Cetinju desetoro svojih sugrađana, među kojima i dvoje djece upadajući iz kuće u kuću i pucajući na sve koji su se našli pred njim i na kraju je i sam nastradao u pucnjavi sa policijom i građanima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

22. april 2024 20:52