Goran Danilović / - FOTO: LAZAR RUžIć
23/01/2023 u 22:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danilović: Ako DF želi da skrati mandat Skupštini neće biti sami - podržaćemo ih

On je istakao da je Ujedinjena dala potpis da se ponovo glasa o Zakonu o Izmjenama Zakona o lokalnoj samupravi i tako konačno potjera ova Vukovićeva ekipa koju je potjerao narod

Ako Demokratski front želi da se skrati mandat Skupštini i raspišu prijevremeni izbori neće biti sami - sa zadovoljstvom ćemo podržati predlog, poručio je lider ove partije Goran Danilović.

- Stvar je, dakle, riješena. Glasali smo s Demokratama i s Pravom za pad ove potonje Vlade jer je izabrao DPS, glasaćemo i sa DF za skraćenje mandata jer ovu Skupštinu je "sevap" skratiti ili raspustiti? - naveo je on na Fejsbuku.

Danilović je istakao da je Ujedinjena dala potpis da se ponovo glasa o Zakonu o Izmjenama Zakona o lokalnoj samupravi i tako konačno potjera ova Vukovićeva ekipa koju je potjerao narod.

- Nije mi jasno kako nas je na prvom glasanju bilo 41, a nakon što je Đukanović odbio da potpiše, sad nas nema? Šta se to u međuvremenu desilo? Hoćemo li da ih potjeramo ili ne? Zašto nas nije pokolebalo kada Đukanović nije potpisao izmjene Zakona o Predsjedniku? Da je Ujedinjena tražila tada da se prije drugog glasanja istovremeno glasa i o skraćenju mandata Skupštini na šta bi to ličilo? - upitao je Danilović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 21:24