Горан Даниловић / - Приватна архива
16/06/2021 u 19:41 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Даниловић: Добро је што се сјутра враћа ДПС у Скупштину јер ако још мало останемо сами преполовићемо се

- Премијер Здравко Кривокапић је дужан да трпи јер је такав опис премијерског мјеста, а дужан је уз то да увијек буде оно што јесте, професор универзитета - каже Горан Даниловић за портал Дана

Предсједник Уједињене Црне Горе Горан Даниловић, коментаришући данашње засиједање Скупштине каже да је премијер Здравко Кривокапић дужан да трпи јер је такав опис премијерског мјеста, а дужан је уз то да увијек буде оно што јесте, професор универзитета.

- Добро је што се сјутра враћа ДПС у Скупштину јер ако још мало останемо сами преполовићемо се, каже Даниловић у изјави за портал Дана.

Он сматра да најтврђе политичке оцјене могу се изрећи увијек и на сваком мјесту без задирања у лично.

-Ипак, и када се то деси вика и дрека неће допринијети аргументацији. Било је тога и прије, биће и послије, биће увијек. Једно смо ипак видјели први пут: апсолутно достијанство онога који се брани и политички наступ за примјер - мислим на министра Лепосавића - сматра лидер Уједињене.

Поправљаћемо се као највећи понављачи

Даниловић је данас, на свом ФБ профилу, написао да је касно за договоре, али да је скупштинска већина била дужна да "након што смо посљедном снагом извојевали слободу, не мијењамо ни уље у овој разуреној државној машини заједно са ДПС-ом".

- Све док прошле године нису крволочно кидисали на народ и Цркву, док нам нису обећали тракторијаду, могли смо покушавати да се договарамо и надгорњавамо. Надајмо се да ће то бити могуће са неким новим ДПС-ом када се одрекне вођа и политике који су нас довели до ивице понора. И, наравно, када одговорни буду кажњени. Није вино пошто пређе бјеше – није требало да буде! Ипак, изгледа, мијењачемо и „уља“ и министре - каже Даниловић.

Он сматра да ће бити још учења на властитим грешкама.

- Касно је да и сада позивам на договор али научићемо још једном на властитим грешкама, и то као најгори понављачи. Ко неће пријатеља за пријатеља хоће ДПС за господара - закључује Даниловић.

Он се не слаже да је данас извријеђан парламент као никада до сада.

- Цијело вријеме, деценијама уназад, имали само привид уважавања. Парламент је давно понижен и трк му треба опоравак, - истиче Даниловић.
 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 17:35