Даниловић / Фото: Архива, УЦГ
09/06/2021 u 19:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Даниловић Ђукановићу: Све што сте бранили српском народу је стварало Црну Гору

Предсједниче, у лажи су кратке ноге, а ако лажов дуже коракне неће стићи даље - само се ради о вишем лажову, поручио је лидер Уједињене Црне Горе

Лидер Уједињене Црне Горе Горан Даниловић поручио је предсједнику Црне Горе и лидеру ДПС-а Милу Ђукановићу да "све што су бранили и отимали српском народу стварало је Црну Гору". 

Даниловић је реаговао пошто је Ђукановић казао да је "питање положаја Срба у Црној Гори црногорско, а не српско питање и да што прије у Београду то схвате, биће боље за све". 

- Господине Ђукановићу, чије је год питање остало је без одговора последњих двадесет година. Искључиво Вашом кривицом од 21. маја 2006. године до данас то није само питање него унесрећени животи многих. То питање није реторичко него суштинско и животно. То питање се тиче нашег новца који је временом постајао Ваш- наводи Ђукановић. 

Даниловић истиче да је Србима у Црној Гори поручено да се селе ако им се не допада и се навикну на нову Црну Гору. 

"Поручено је су наши свештеници и монаси непријатељи Црне Горе, да је наша Црква окупаторска, а њена имовина Ваша прћија, да су наши симболи туђински, да је наш језик другоразредни и да је наша култура некултурна. Све што сте својом разбојничком политиком претворили у "српско питање" колико јуче било је једини "црногорски одговор". Предсједниче, у лажи су кратке ноге, а ако лажов дуже коракне неће стићи даље - само се ради о вишем лажову- поручио је он. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 20:07