Горан Даниловић / - SRDJAN BOLJEVIC
17/06/2021 u 16:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Даниловић: Излуђесмо народ, не треба да од себе правимо кловнове

- Једнога премијера смо подржали а да га нисмо ништа питали колико ли и он нас. Јавност треба да зна да другога тако, за ово живота, неки немамо намјеру ни бирати ни подржавати - каже Горан Даниловић.

Лидер Уједињене Црне Горе Горан Даниловић каже да договора мора доћи о томе шта се тражи.

-Морамо се договорити о томе шта тражимо. С правом би неко рекао; излуђесмо народ. Па, драге моје колеге, хоћемо ли ми реконструкцију Владе или тражимо оставку премијера?“, написао је на свом ФБ профилу Даниловић.

Лидер Уједињене истиче да не стиже да испрати захтјеве, а „није баш спор ни у хватању нијанси“. Ипак, наводи да ово надилази његове могућности.

- Ако је негдје договорено да се бира нова Влада, односно нови мандатар можемо ли знати гдје се то догађа/ догађало, договарало/договара, и када? Треба ли вам за тај посао наше слагање и наш глас? Ако треба мораћемо да сједнемо, али не по шпаизима и ћошковима, него да нас сви виде. Ако, пак, не треба и то нам јавите – било би коректно - рекао је Даниловић.

Према његовим ријечима они имају разумијевање и поштују све иницијативе, „Само, рецимо ја, не прихватам извргавање руглу сваке процедуре и озбиљности. Дакле, да се не фрљамо именима и не доприносимо додатној штети“, рекао је Даниловић и закључио:

- Једнога премијера смо подржали а да га нисмо ништа питали колико ли и он нас. Јавност треба да зна да другога тако, за ово живота, неки немамо намјеру ни бирати ни подржавати. Да причамо о реконструцији Владе? Наравно. Али, било би неопходно да након, прецизно утврђеног плана, саопштимо које политике би мијењали и које појединце. Све може, само да се договоримо, само да се дозовемо памети и најкрупније политичке одлуке не саопштавамо преко медија. Молим, уважене колеге, молим због свих нас, да прекинемо са скандалима на свој и на туђ рачун. Довољно је то нам други приређују да сами од себе не правимо кловнове. Доста је било - закључио је Даниловић

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 22:58