Горан Даниловић / - Приватна архива
21/01/2022 u 16:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Даниловић: Отпор господо, отпор

"Побједа се брани сад, а не "сјутра"! Ово више није ствар политике него елементарне части", наводи он

Тешку политичку кризу треба да ријешимо тако што ће се формирати мањинска влада уз пресудну подршку ДПС-а, пита Горан Даниловић лидер УЦГ.

-И није проблем што УРА, држећи политички дату ријеч као грање воду, предлаже нешто тако, него је проблем да "политичари", "истраживачки медији", "аналитичари" и "дежурни бранитељи европског пута" о томе говоре или ћуте као о савим нормалној појави! Овдје се, међутим, ради о превари и ситном шибицарењу, али са најкрупнијим улогом. Концепт "експертске владе" није предложила, рецимо, УЦГ па да га сад реконструише, односно, да нови нуди УРА- наводи он у саопштењу.

Додаје:"Предлог експертске владе је чедо УРА-е и то предизборно".

-Ако је пропао, а јесте, јер су поднијели предлог да се изгласа неповјерење својој Влади, насталој по њиховој магичној формули,  онда се свако пристојан пита: откуд морално право да предлажу нови концепт? Уосталом, они то нису обећали бирачима и плус, нико од нас није обећао! У чије је име онда све ово? Једноставно и јасно; у име ДПС и Мила Ђукановића! Грађанима је јасно да се побједа и слобода брани сад, а не "сјутра". Политичке штеточине мисле да је цијели народ малоуман? Када за неке лидере почиње одбрана државе, права и правде? Рећи ћу вам! Неки би да пусте да УРА и ДПС са сателитима, оборе Владу, да до тада "пазаре" какав профит и нагоде се са пучистима, а ако не прође трговина, као што неће, онда ће да позову да нешто и некога бранимо- наводи Даниловић.

Додаје: "Побједа се брани сад, а не "сјутра"! Ово више није ствар политике него елементарне части".

-Политика оптерећена личним мржњама и сујетама никада није достојна, а за презрење је у оваквим приликама. То је примитивизам и несојско калкулисање по систему "ево ти га сад"! Не можемо "због Василија мрзјети и Светог Василија".Отпор Господо, ОТПОР! Нису кидисали да нам отму торбицу и несесер него цијели живот, без остатка- поручио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 05:55