/ foto: Lazar Ružić
16/09/2022 u 13:13 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danilović: Mi dokazujemo da ne zaslužujemo da vodimo državu

On navodi i da UCG nije i neće biti smetnja dogovoru jedino su, kako kaže, za principijelnost

Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović kazao je, nakon sastanka parlamentarne većine, da su načinom vođenja pregovora o formiranju vlade, pokazali da ne zaslužuju da vode državu.

- Jesam li ja u dobrom zdravlju i zdravoj pameti da ne mogu da popišem, ako već ne mogu da zapamtim šta je ko tražio- kazao je Danilović i dodao da je ostala još jedna opcija.

- Nijesmo ovo do sad probali, možda nam se i posreći da se dogovorimo i poštom. Koliko je kome stalo do ovih pregovora pokazuje i ovo u kakvom tužnom raspoloženju molimo nekoga da se vrati, ja moram da vam budem iskren niti ga molim da se vrati niti insistiram- naveo je lider UCG.

- Tu smo još danas dok ne popadamo u nesvijest od svih kombinatorika i planova- kaže Danilović i dodaje da se tako politika ne vodi.

- Mi dokazujemo da ne zaslužujemo da vodimo državu, valjda data riječ sinoć ili jutros važi i sat vremena poslije toga. Na kraju potpisali smo nešto- naveo je Danilović.

Ističe i da UCG nije i neće biti smetnja dogovoru jedino su, kako kaže, za principijelnost.

- Sve što su predložili smo na kraju prihvatili. Ostalo je na kraju da stavimo potpis, ali toga nema pa je ostalo da se izdijelimo i vidimo ko šta da dobija- zaključio je Danilović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. decembar 2022 16:13