Goran Danilovic / GORAN DANILOVIC - LAZAR RUZIC
08/03/2023 u 13:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danilović: Ne bih navijao za žensku reprezentaciju Crne Gore jer su pod političkim uticajem

Naјviše bih volio kad igraјu Crna Gora i Srbiјa da mi јe nevažno ko će da pobiјedi, već da mi bude puno srce јer imamo divne ekipe, kazao je on

Predsjednički kandidat Ujedinjene Goran Danilović, poručio je da nikad ne može da navija protiv Srbije jer je Srbin, a da za pojedine crnogorske reprezentacije ne može da navija jer su pod političkim uticajem.

- Naјviše bih volio kad igraјu Crna Gora i Srbiјa da mi јe nevažno ko će da pobiјedi, već da mi bude puno srce јer imamo divne ekipe, kazao je on za TV Adrija, odgovarajući na pitanje za koga bi navijao kad bi igrale te dvije selekcije.

Ipak, ocijenio je da ima reprezentaciјa koјe nisu reprezentaciјe Crne Gore.

- Oni su politička reprezentaciјa i liče na upravne odbore organa koјi su ih birali. Ja se od toga ježim. Volim beskrajno Crnu Goru kao zemlju, država može da bude i nepravedna, majka mora da zasluži ljubav a ne država. Ova država je mnogima bila maćeha, ne možete vljeti nekog ko vas progoni. ali možete uticati da se on promijeni. Kad se promjeni sve će biti u redu. Ne možete mi mahati zelenim dresom i ubjeđivati me da je sve u redu i da ću se time oduševljavati, naglasio je on.

Danilović je kazao da ne bi navijao za rukometnu reprezentaciju Crne Gore, ali bi za vaterpolo jer tu postoje ljudi koji ne mogu da se slome i da padnu pod bilo čiji uticaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 23:22