Goran Danilović / - TVCG
19/08/2022 u 22:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danilović: Rekonstrukciju Vlade niko nije predložio

Upitao je premijera Dritana Abazovića zašto nije zvanično predložio rekonstrukciju Vlade do noćas, zašto nije želio da zvanično razgovaraju o tome i ko treba sada da je podrži?

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović ocijenio je u petak da rekonstrukciju Vlade o kojoj se govori u Skupštini niko nije zvanično predložio.

Danilović je pozvao poslanike da na trenutak uključe razum i prisjete se da su DPS i ostali predložili da se izglasa nepovjerenje

Vladi i "sada je o tome riječ".

Podsjetio je da su na "predlog DF, Demokrate, Ujedinjena i Prava potpisale zahtjev da se na naš predlog izglasa nepovjerenje ovoj Vladi 3. septembra".

"O čemu sad razgovaramo - o rekonstrukciji? Niko je nije predložio zvanično! O rekonstrukciji koju će nam noćas neko obećati", poručio je Danilović.

On pita premijera Dritana Abazovića "zašto nije zvanično predložio rekonstrukciju Vlade do noćas?" i zašto nije želio da zvanično razgovaraju o tome?

"Zašto smo predlagali nepovjerenje ako su neki među nama samo željeli da rekonstruišu Vladu? Kakva je to rekonstrukcija bez predloga", naveo je Danilović podsjetivši da je za rekonstrukciju potreban "svaki od naših poslanika i poslanika SNP i URA - samo svi imamo 41 mandat".

On pita da li su URA i CIVIS sa svojih četiri poslanika ti koji će glasati za rekonstrukciju.

"Ako jedan ili jedna ne žele da ostanu bez pozicija i odbiju da glasaju ko će da podrži? Ko je 41? Bošnjačka Stranka? Pa oni su za rušenje svoje vlade!? Oni hoće da je ruše, a mi treba da im je sačuvamo", kazao je Danilović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

15. april 2024 03:26