Даниловић / Фото: Уједињена ЦГ
13/03/2022 u 21:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Даниловић: У рату великих ја чувам достојанство сопственог народа

Политика није брлог, већ људи праве брлог од политике, поручио је лидер Уједињене

Горан Даниловић изабран је данас за предсједника Уједињене Црне Горе, а у свом говору поручио је да ће заступати ону политику која у рату великих чува достојанство сопственог народа и не сврстава се у колоне, већ гледа прво и искључиво интерес свог народа и своје земље. 

Он се у свом говору осврнуо и на актуелну политичку ситуацију у држави, али и у свијету, изразивши забринутост за последице које би рат на територији Украјине могао да донесе Црној Гори, прије свега економске.

Даниловић се дотакао и недавних анкета у сусрет локалним изборима у Беранама и позвао процјењиваче процената да уваже снагу Уједињене која, према његовим ријечима, није онаква каква је договорена на изборима 2020. године.

- Ја им јавно поручујем да смо ми много јачи- истакао је Даниловић.

Према његовим ријечима, политика није брлог, већ људи праве брлог од политике.

- За нас је политика свето оруђе преко којих стижемо до свог политичког циља, а то је благостање грађана Црне Горе, слобода – суштинска слобода и независност наше земље која држи до своје историје и свог достојанства- закључио је Даниловић.

Скупштином је предсједавао посланик Уједињене у Скупштини Црне Горе Владимир Добричанин, док је за предсједника Извршног одбора изгласан Данило Јокић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 09:52