Давидовић / Фото: Иван Петровић Ипе
30/06/2021 u 16:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Давидовић: Ако националисти не буду бацали дрвље и камење ЦГ осјетиће раст

Погрешан је овај лажни политички овоземаљски патриотизам, а та тежња биће и остаће последње утичиште хуља, поручује лидер Народног покрета

Лидер Народног покрета Миодраг Дака Давидовић сматра да је по најновијим истраживањима Демократска партија социјалиста (ДПС) пала на 31 одсто на нивоу Црне Горе , што је, како тврди, успјех умјерене политике нове владе.

- Ако не буде бацања дрвља и камења једних националиста на друге, могла би ова наша мала лијепа држава да осјети и економски раст а и отварање нових фабрика, предузећа од стране и локалних и страних инвеститора. Једино што треба народ да схвати да не треба да трчи за политичарима који пропагирају било који национализам, јер родољубље је нешто друго, то је стање духа човјека кад воли све људе који живе око њега ма како се национално осјећали. Погрешан је овај лажни политички овоземаљски патриотизам по Црној Гори који је долазио и долази из двије политичке кухиње повезане са оном трећом у комшилуку, којој су дали свој рецепт за кување слободе и психологије појединца. Та тежња биће и остаће посљедње уточиште хуља- поручио је он. 

Он је позвао све људе и туристе да посјете Црну Гору.

- Посјетите наше приморје, Боку и наше планине. Заиста је лијепо овдје бити и бити човјек према свим људима добре воље. Највећи допринос овој земљи је рађање нових генерација и стварање услова за живот њих и будућих покољења- поручује Давидовић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 19:59