Миодраг Дака Давидовић / - Миодраг Дака Давидовић
20/06/2021 u 16:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Давидовић: У Црној Гори се дешава спрдња епских размјера

-У времену када није ријешен ни бирачки списак ни тужилаштво, ни правосуђе правиш атмосферу гдје желиш нове изборе, такав који то тражи једино може да спасе оне који ће губљењем свог политичког имунитета одговарати за све, било да су позиција или опозиција - каже лидер Народног покрета Миодраг Дака Давидовић

Лидер Народног покрета Црне Горе Миодраг Дака Давидовић сматра да је жалосно за овако лијепу државу као што је Црна Гора, да јој економија пропада, да су грађани на ивици глади, а да се "стари фарисеј вратио на извршну власт". 

Он је на свом Фејсбук профилу, честитајући грађанима Тројичин дан, поручио да је боље за народ Црне Горе да буде сачувана побједа од 30. августа прошле године.

- Ово што се тренутно дешава у Црној Гори су спрдње епских размјера. Како год да буде, биће како народ заслужује а овај народ је без цркве био изгубљен. Сада политички ауторитети покушавају да сруше углед цркве у народу, да се заборави на њену побједу на љетошњим изборима и позив митрополита! У времену када није ријешен ни бирачки списак ни тужилаштво, ни правосуђе правиш атмосферу гдје желиш нове изборе, такав који то тражи једино може да спасе оне који ће губљењем свог политичког имунитета одговарати за све, било да су позиција или опозиција. Жалосно је да овако лијепа земља нема своју развијену привреду и економски раст а у сред јека туристичке сезоне дижу фаме и фарсе да би овај народ крепао од глади а стари се фарисеј вратио на извршну власт, сматрам да је боље за народ Црне Горе да чува побједу из прошлог августа - закључује Давидовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 19:59