Sa proslave Dana RS / - FOTO: NSD
08/01/2024 u 22:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Funkcioneri NSD i DNP kod Dodika na proslavi Dana RS

U utorak se obilježava Dan Republike Srpske, koji je Ustavni sud BiH proglasio neustavnim

Lider Demokratske narodne partija (DNP) Milan Knežević i predsjednik Opštine Zeta Mihailo Asanović (DNP) prisustvovali su svečanom prijemu u Vladi Republike Srpske, povodom 9. januara - Dana RS, koji je Ustavni sud Bosne i Hercegovine proglasio neustavnim.

Prijemu su prisustvovali i funkcioneri Nove srpske demokratije (NSD) - poslanik i član Predsjedništva te stranke Jovan Vučurović, član Predsjedništva NSD-a Budimir Aleksić i šef Kabineta predsjednika Skupštine Velimir Đoković, bivši predsjednik Skupštine opštine Danilovgrad.

image

Sa proslave Dana RS

- FOTO: FACEBOOK.COM/ZABUDUCNOSTCG

Na prijemu je bio i v.d. rukovodilac Službe za građane Glavnog grada Vladislav Dajković. Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić objavio je da je prisustvovao svečanoj akademiji povodom Dana RS.

Poziv da prisustvuju proslavi praznika dobili su i najviši zvaničnici Crne Gore, ali je predsjednik Jakov Milatović ranije rekao da neće ići jer time pokazuje svoj odnos prema cjelovitosti Bosne i Hercegovine, dok je predsjednik Skupštine i lider NSD-a Andrija Mandić čestitao praznik, ali i kazao da neće ići jer sjutra slavi krsnu slavu.

(VIDEO) Dodik: Naš dan slavimo s velikom ljubavlju

Mandić: Neću ići na proslavu dana Republike Srpske, tada mi je slava

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 21:08