Đeljošaj Arianom Zherka Hoxhom / - SASAMATIC
06/12/2023 u 17:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đeljošaj: Crna Gora je partner i prijatelj Kosova

Tokom sastanka razgovarano je o mogućnostima unaprjeđenja saradnje dvije zemlje u različitim oblastima, posebno u privredi, turizmu i infrastrukturi

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku, Nik Đeljošaj, sastao se danas sa ambasadorkom Republike Kosovo u Crnoj Gori Arianom Zherka Hoxhom, i tom prilikom sagovornici su istakli odlične odnose Crne Gore i Republike Kosovo i dogovorili nastavak saradnje u oblastima od zajedničkog interesa.

Ambasadorka je čestitala potpredsjedniku Vlade na imenovanju i poželjela mu uspjeh na realizaciji planiranih projekata.

Đeljošaj je upoznao kosovsku ambasadorku sa prioritetima 44. Vlade i poručio da Crna Gora ostaje privržena evroatlantskom putu i vrijednostima.

“Crna Gora je partner i prijatelj Republike Kosovo. Nastavićemo da podržavamo unaprijeđenje ekonomske saradnje kao i naš zajednički evroatlantski put“, rekao je Gjelošaj.

Tokom sastanka razgovarano je o mogućnostima unaprjeđenja saradnje dvije zemlje u različitim oblastima, posebno u privredi, turizmu i infrastrukturi.

Na sastanku je bilo riječi o mogućnostima razmijene iskustava u evropskim integracijama, kao i implementaciji projekata za snažniji ekonomski razvoj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. februar 2024 12:27