/ - Фото: МИНА
22/01/2022 u 17:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђељошај и Ђека: Спајић обећавао брда и долине, Кривокапић тражио замјену за УРА-у

Милојко Спајић нам је нудио улазак у Владу, говорио о министарствима, брдима и долинама, како ће ДФ да потпише неки споразум, како ту нову Владу подржавају Американци па до ванземаљаца, наводе они

Поштујући функцију премијера, тачније одлазећег премијера, постало је га заиста дегутантно демантовати, колико он у овом кратком времену може изговорити нетачних реченица, кажу Ник Ђељошај и Фатмир Ђека, реагујући на изјаву премијера Здравка Кривокапића да није тражио замјену за УРУ.

-Дакле, након дешавања на Цетињу, представници Албанских партија, Ник Ђелосхај и Фатмир Ђека, су позвани на састанак у Влади Црне Горе, гдје су их дочекали министри Милојко Спајић и Јелена Боровинић Бојовић. Улазећи на састанак, срели смо амбасадорку једне европске државе, која може потврдити наше присуство састанку у Влади, а након дешавања на Цетињу-наводе у саопштењу.

Додају:"Милојко Спајић нам је нудио улазак у Владу, говорио о министарствима, брдима и долинама, како ће ДФ да потпише неки споразум, како ту нову Владу подржавају Американци па до ванземаљаца!?"

-На упит Фатмира Ђеке, а шта је са УРА-ом, министар Спајић је одговорио да они не треба да буду више дио већине јер се нијесу показали лојалним премијеру Кривокапићу. Дакле, премијер је јуче по ко зна који пут, говорио неистину! Ви сте хтјели УРУ да избаците из Владе а да умјесто те странке као пуку замјену, само због подршке у Парламенту, имате мањине. И овај потез је показао да сте политички преваранти, и да баш ништа не знате о политици-наводе и додају "још једном, goodbuy Кривокапићу".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:11