Nik Đeljošaј / - DAN
30/12/2022 u 11:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đeljošaj: Manjinske stranke ne treba ni da razgovaraju o učešću u novoj Vladi

On je kazao da, nakon svih apela stručne javnosti i međunarodnih partnera da se ne nastavlja sa formiranjem Vlade na osnovu Zakona o predsjedniku, na kraju godine stiže veoma loša vijest - da je Skupština, na osnovu tog Zakona, odredila mandatara

Manjinske stranke ne treba ni da razgovaraju o učešću u Vladi koja se formira suprotno stavovima najvažnijih međunarodnih partnera Crne Gore, smatra lider Albanske alternative (AA) Nik Đeljošaj.

On je kazao da, nakon svih apela stručne javnosti i međunarodnih partnera da se ne nastavlja sa formiranjem Vlade na osnovu Zakona o predsjedniku, na kraju godine stiže veoma loša vijest - da je Skupština, na osnovu tog Zakona, odredila mandatara, prenosi Mina.

- Dolazimo do iste pozicije kao devedesetih i protiv ostatka svijeta, nažalost! Moje mišljenje je da manjinske stranke ne treba ni da razgovaraju o učešću u toj Vladi“, naveo je Đeljošaj na Fejsbuku.

On je poručio da Vlada koja se formira suprotno stavovima najvažnijih međunarodnih partnera Crne Gore, prije svega Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije, neće imati podršku manjinskih partija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 06:20