Nik Đeljošaј / - DAN
06/03/2023 u 14:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đeljošaj: Sa Demokratama i Pepićem predvodićemo Malesiju u naredne četiri godine

On je impresioniran činjenicom da su osvojili veliki broj glasova na biračkim mjestima gdje se nalaze građani nealbanske nacionalnosti

Albanski forum sa 18 odbornika, zajedno sa Demokratama na čelu sa Štjefanom Camajem i bošnjačkim odbornikom Adnanom Pepićem, ukupno 20 odbornika predvodiće Malesiju u naredne četiri godine, poručio je Nik Đeljošaj.

On se zahvalio glasačima na podršici i to što su, kako je dodao, cijenili razvoj Malesije glasanjem za Albanski forum.

(VIDEO) Preliminarni rezultati: Albanski forum osvojio apsolutnu vlast u Tuzima

- Vaši glasovi znače da smo radili predano, odgovorno i pošteno za dobrobit svih naših građana. Takođe, želim da se zahvalim našoj dijaspori na velikom zalaganju i učešću da glasaju za razvoj svoje domovine. Riječi nijesu dovoljne da opišemo doprinos naše braće iz dijaspore i sve što su učinili da njihova domovina ostane u pravim rukama, u rukama u kojima će Malesija nastaviti sa kapitalnim i razvojnim projektima. Zajedno smo dokazali da neki pojedinci ne mogu da razdvoje braću vještačkim podjelama, dokazali smo da je Malesija ujedinjena i razvijena, naveo je on.

Đeljošaj je impresioniran činjenicom da su osvojili veliki broj glasova na biračkim mjestima gdje se nalaze građani nealbanske nacionalnosti, što, prema njegovim riječima, dokazuje da su svi građani vidjeli rezultate njihovog rada, programa i strategije razvoja.

- Albanski forum je koalicija svih Albanaca i Albanci su svoji na svome i mi imamo hiljadugodišnju tradiciju sloge i multietničke koegzistencije sa svima i to ćemo činiti i ubuduće, kroz jednake mogućnosti za sve naše građani. Gubitnici imaju samo jednu obavezu, da se izvine Malesiji zbog pokušaja vjerskih podjela i da se povuku, jer su sud o njihovim postupcima na nedjeljnim izborima dali građani na demokratski i fer način. Malesija je ponosna na svoje sinove i kćeri i Albanski forum će ponosno i snažno nastaviti razvoj naše voljene domovine, zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:12