/ - FOTO: VLADA CRNE GORE
14/11/2023 u 16:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Đeljošaj sa ministrom rada i socijalnih pitanja Austrije: Crna Gora ima punu podršku za evropsku agendu

Sagovornici su istakli dobre odnose Crne Gore i Austrije, te dogovorili nastavak komunikacije i saradnje u oblastima od zajedničkog interesa.

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku Nik Đeljošaj sastao se u Beču sa ministrom rada i socijalnih pitanja Austrije, Martinom Koherom.

Koher je poželio dobrodošlicu potpredsjedniku Gjeloshaju, te uputio čestitke i poželio puno uspjeha 44. Vladi. On je naglasio da Crna Gora ima punu podršku Austrije u procesu evropske integracije i daljeg ekonomskog razvoja.

- Đeljošaj je istakao da je Vlada Crne Gore prozapadna i kredibilan partner u procesima reforme i integracije u  veliku evropsku porodicu. On je istakao da Crna Gora, iako mala država, ima potencijala za razvoj infrastrukture, turizma i energetike, te da je država garant pouzdanog biznis ambijenta za sve zainteresovane kredibilne investitore- navodi se u saopštenju Vlade.

Na kraju susreta sagovornici su istakli dobre odnose Crne Gore i Austrije, te dogovorili nastavak komunikacije i saradnje u oblastima od zajedničkog interesa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
09. jun 2024 10:26