dejan vuksic / - DAN
19/02/2023 u 08:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Demohrišćanski pokret: Pobjednici od 30. avgusta da dogovore zajedničkog kandidata

Reakcija Demohrišćanskog pokreta uslijedila je nakon što je Državna izborna komisija sinoć odbila da utvrdi kandidaturu lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića

Demohrišćanski pokret pozvao je pobjednike izbora od 30. avgusta 2020. godine na dogovor o zajedničkom kandidatu za predsjedničke izbore koji bi, kako kažu u pokretu, pobijedio u prvom krugu.

Reakcija Demohrišćanskog pokreta uslijedila je nakon što je Državna izborna komisija sinoć odbila da utvrdi kandidaturu lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića.

- Nakon upitne odluke DIK-a da isključi jednog od kandidata za predsjednika Crne Gore, u cilju zaustavljanja daljeg manipulisanja, zbunjivanja i dovođenja u zabludu glasača Crne Gore - Demohrišćanski pokret poziva pobjednike izbora 30. 08. 2020. na dogovor oko zajedničkog kandidata koji će građanima jasno, precizno i nedvosmisleno ponuditi alternativu već pobijeđenom DPS-u i osvojiti pobjedu u prvom krugu - poručili su u tom Pokretu.

Odbijena kandidatura Milojka Spajića

Ispred Demohrišćanskog pokreta učešće na izborima potvrdio je lider Dejan Vukšić. Državna izborna komisija  do sada je potvrdila samo kandidaturu jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrije Mandića, a kandidaturu je najavila i poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 21:54