/ фото Демократе
23/08/2021 u 20:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демокарте ДПС-у: Кажите оно што грађани већ знају, можда неко од вас спаси образ

На објављеној фотографији није “скуп Демократа”, већ спонтани протест грађана против терора ДПС-а и породице Лазовић у Будви, наводе они

Реагујући на наводе будваноског ДПС-а који је питао посланика Краповића да ли зна "којем клану припада Марко Љубиша Кан, посјетилац митинга Демократа у Будви", огласиле су се Демократе.

- Криминалци су криминалци, не из разлога јер је неко из хира одлучио тако да их зове, већ што се баве криминалом. А криминалци из ДПС су у томе освједочени чак и по многим признањима пред судом. По оној старој, ко лаже тај и краде, по ко зна који пут видимо како крадљивци из ДПС-а лажу. Наиме, на објављеној фотографији није “скуп Демократа”, већ спонтани протест грађана против терора ДПС-а и породице Лазовић у Будви. Дакле, биједно лажете јер вјероватно судите по самима себи, па мислите да свака партија има шефове- наводе Демократе.

ДПС Будва: Краповић да објасни откуд Кан на скупу Демократа?

Како су поручили, за разлику о ДПС-а, "квазипартије, чије се одлуке доносе у Сплендиду након чега вас Лазовић само информише о томе шта треба радити и који су закључци, у нашој партији шефују органи партије".

- Међутим, за вас имамо још пар питања: шта ради познати криминалац Брано Мићуновић на вашем предизборном скупу у првом реду, као почасни гост у Спортском медитеранском центру Будва? Да ли је Зоран Лазовић Вељку Беливуку предао безбједносни сектор, па су могли да раде шта хоће по Црној Гори? Да ли је било који Лазовић био домаћин Беливуку током његовог боравка у Црној Гори? Да ли је тим Зорана Лазовића обезбјеђивао Беливука у нашој земљи? Одговорите нам како је ваш функционер-специјалац тврдио да је Беливук пријатељ Црне Горе и безопасно лице, које је у то вријеме оперисао по Црној Гори? Гдје су извјештаји инспектора задужених за цјелодневно праћење и надгледање Беливука током боравка у Црној Гори- поручиле су Демократе ДПС-у.

Комплетан безбједносни сектор, како су навели, под руководством ДПС-а био је у функцији криминала и корупције.

- Једни су чували леђа и асистирали Беливуку приликом крвавих операција, други су пратили и прислушкивали лидере тадашње опозиције и вјерске великодостојнике. Трећи су Војску Црне Горе претворили у партијску прћију ДПС-а.Боље и корисније за цијело друштво је да сами почнете да одговарате на ова питања умјесто што покушавате заварати трагове неком инфантилном, приглупом причом. Боље је, јер ћете се ускоро међусобно прескакати ко ће прије до тужиоца да се понуди за свједока сарадника. Сјетите се, ријеч смо вам дали да ћемо разорити криминал у Црној Гори. Јавите се сами и почните да причате оно што грађани већ одавно знају. Можда неко од вас и спаси образ- наводе они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 14:36