Демократе Бар / - Деморкате Бар
01/06/2022 u 19:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе Бар: За само недјељу дана добили смо преко 120 нових чланова

- Ствари ћемо мијењати на прави начин, радићемо само и искључиво у интересу града и његових грађана, истакао је Туфегџић

Барске Демократе одржале су синоћ састанак Мјесног одбора Тополица на којем су између осталог сумирани утисци спроведене теренске кампање од врата до врата, при чему је констатовано да су барске Демократе за само недељу дана добиле преко 120 нових чланова, што је прије свега потврда исправне политике коју наша партија води у овом граду.

Предсједник Општинског одбора Драган Туфегџић истакао је да је Бар спреман за промјене и да ће на првим сљедећим изборима, када год они били, доћи до промјене власти и да ће барске Демократе бити предводници таласа промјена који ће коначно запљуснути и нашу општину. 

 - Ствари ћемо мијењати на прави начин, радићемо само и искључиво у интересу града и његових грађана, истакао је Туфегџић.

Како истичу у овој странци, након Херцег Новог, Котора, Будве, Тивта и Улциња, Бар ће бити сљедећи приморски град у којем ће ДПС бити побијеђен.

 - Знајући да су им дани на власти и у овом граду одбројани, ДПС је одложио изборе и побјегао од суда грађана. Тиме је актуелна власт већ признала сигуран пораз у овом граду. Међутим, на локалним изборима грађани морају пазити коме дају свој глас. За разлику од већине осталих из власти и опозиције Демократе за седам година свог постојања никада нијесу издале, нити су изневјерили повјерење бирача који су их подржали - наводе Демократе.

Констатован је, како истичу, велики број проблема на подручју Тополице који се годинама не рјешавају и који актуелној локалној власти служе за предизборну причу и празна обећања.

 - Наш програм из 2018.  године био је супериоран, толико да су га партије на власти готово у комплету преузеле. То је још једна потврда да смо како тада, тако и данас на истом, правом путу да Бар коначно ослободимо и поведемо га путем развоја и просперитета, закључено је на састанку - закључују у овој странци.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 18:39