Шабан / Фото: Вајрлес Монтенегро
24/05/2022 u 20:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Блажо Шабан савјетник у Управи прихода, Дританова Влада нема границе

Шабан на ову позицију долази као директор компаније Вајрлес Монтенегро, у којој држава има 25 одсто власништва

Демократе тврде да је за савјетника за унапређење и побољшање пословних процеса у дијелу општих и техничких пословав у Управи прихода и царина именован Блажо Шабан.

Шабан на ову позицију долази као извршни директор компаније Вајрлес Монтенегро, у којој, како тврде из партије Алексе Бечића, држава има 25 одсто власништва.

- Та фирма је на крају претходне године имала забиљежен акумулирани губитак од 250 хиљада еура. Влада наставља кадровски да бриљира- наводе Демократе у саопштњењу. 

Како су казали, "ако им је враћање ДПС-а реформа, страх је и помислити шта мисле кад кажу напредак".

- Дакле, од вијести о томе како ће Душко Марковић бити нови предсједник скупштинског Одбора за политички систем, правосуђе и управу, затим чланова органа ДПС-а Марка Нишавића, Снежане Ђурковић, Ирме Селмановић, до споменутог Блажа Шабана. Међутим, након постављања “прве ласте ДПС прољећа” нове предсједнице скупштинског административног Одбора Сузане Прибиловић, иначе ветеранке насилне и противзаконите промјене власти у Будви уочи парламентарних избора, све је лако и ништа нема границе. Ето, на то се своде све флоскулетине УРА о некаквим реформама, помирењу, напредовању и слично. У праву је свако ко закључи да је овај кадровски карамбол којем Црна Гора свједочи последњих дана тек почетак формалног повратка ДПС-а на власт. Заиста је тако, захваљујући онима који су издали вољу грађана Црне Горе. Ипак, захваљујући њима, ДПС је неформално већ мјесецима на власти: организовали су и финиширали превару да се без избора, мимо воље грађана врате на власт, док им срамну маску још увијек носе УРА и СНП. Све су прилике, само док их газде не пошаљу на клупу за резерве, што се већ увелико најављује у наступима и “анализама” најпрепознатијих, вишедеценијских ДПС аналитичара- закључује се у саопштењу Демократа. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:57