Демократска ЦГ - Лого / - Демократе Лого
06/05/2022 u 10:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Циркусантски наводи Абазовића, дрон-премијера "кавачког клана"

Демократе истичу да им је познат карактер дрон-премијера, па тако и чињеница да по налогу Зорана Лазовића, "кавачког клана" и кланова из Србије код међународних представника "покушава укаљати Демократску Црну Гору и њене функционере

Црногорска јавност је, нажалост, већ увелико навикла на перформансе циркусанта званог Дритан Абазовић, међутим, требаће јој још времена да сагледа зле домете његових патолошких неистина, саопштиле су из Демократске Црне Горе.

- Од дотичног издајника грађана који већ дуже вријеме обмањује јавност не чуди нас ништа, али смо због грађана Црне Горе дужни да демантујемо овакве циркусантске наводе Абазовића, иначе дрон-премијера "кавачког клана".

Наиме, посланик Демократске Црне Горе Борис Богдановић није ни прочитао, а нити чуо за информацију у вези са небулозама о повезаности неког наводно амбасадора са информацијом о товару кокаина, а камоли да је тако нешто саопштио. То је искључиво плод болесне маште и подле намјере овог патолошког извора неистина и подвала - наводе Демократе.

Истичу да им је познат карактер дрон-премијера, па тако и чињеница да по налогу Зорана Лазовића, "кавачког клана" и кланова из Србије код међународних представника "покушава укаљати име и презиме наших функционера и Демократске Црне Горе".

- Срећом, сваки грађанин Црне Горе зна ко је Дритан Абазовић и са ким је повезан. Зато је, уосталом, и обезбиједио повратак на власт туробних лица из “Скај” преписки.

Суштина Абазовићевог проблема са Демократама је у чињеници да овог циркусанта неописиво боли чињеница што су га Демократе на вријеме разоткриле. Па, да подсјетимо:

1. На вријеме смо упозорили да ће издати грађане Црне Горе, предвидјевши и објаснивши сваки потез на том путу. То се и десило.

2. На вријеме смо питали да ли му је неко нудио новац за издају изборне воље грађана. Признао је да јесте, и то цирка 21 милион еура.

3. На вријеме смо га питали да ли је прије издаје грађана посјетио Љуба Биговића у Спужу. Признао је да јесте, те да тим поводом није сачинио службену забиљешку, што значи да је разговор и даље обавијен велом тајне.

4. На вријеме смо упозорили да се ДПС путем марионетске квази Владе враћа на власт. Абазовић је о томе уобичајено невјешто лагао, али је онда ДПС све потврдио.

Први смо све открили, први све директно и без увијања саопштили грађанима Црне Горе. Све што смо казали испоставило се као истина, и то је разлог Абазовићеве патолошке мржње према Демократама за које је свјестан да су заједно са убједљивом већином грађана ове земље једина, главна и непремостива препрека подлом плану враћања на власт лица из криптованих преписки.

За крај, иако навикли да дрон-премијер никад нема храбрости да одговори на наша питања, понављамо:

Да ли је Дритан Абазовић имао криптовани телефон и да ли ја исти пријавио органима безбједности - наводе Демократе у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:12