/ Фото: Твитер
19/07/2021 u 13:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе ДФ-у: Јесу ли вам последње саопштење писали Зорица Брунцлик и Кемиш?

ДФ је у народу познат као дружина „10 минута до кољенице“, кажу из Бечићеве партије

Пошто су из Демократског фронта за Демократе казали да су "свачији другови, а ничији пријатељи" и да ових данањихова политика доживљава фијаско, из партије Алексе Бечића су питали овај политички савез да ли су им последње саопштење писали Зорица Брунцлик и Кемиш? 

ДФ: Демократе су свачији друг, а ничији пријатељ, нанијели су штету Србима

Демократе су алудирале на скуп Покрета социјалиста у Београду, у организацији предсједника Србије Александра Вучића, а ком су присуствовали поменута фолк пјевачица и њен супруг и један од лидера ДФ-а Андрија Мандић. 

- Опет нас весели деструктивци, у народу познатији као ДФ или дружина „10 минута до кољенице“, смјехотресним измишљотинама опет прозивају, мораћемо да их – по ко зна који пут – суочимо са, за њих врло суровом, истином. Овог пута то раде покушавајући да сакрију грдну срамоту кад су коначно схватили да су, из несхватљивог незнања и непоштовања жртава из Дола, из њиховог врло сиромашног и смушеног предлога резолуције изоставили пивске мученике, па сад преко Демократа покушавају да се извуку на начин на који би то радио плачљиви петогодишњак којем је увијек неко други крив- кажу из демократа. 

Навели су да ДФ по задатку нападају Владу од првог момента.

- Друго, око Резолуције о Сребреници све тише причају и ваљда су упознати са чињеницом да та бесмислица код људи једноставно не пролази, а остаће запамћено да је ДФ одбио да гласа за амандмане који јасно и недвосмислено казују како српски народ није и не може бити нити злочиначки нити геноцидан. И то је једини факат- поручују Демократе- 

За изјаву да су "Демократе издале и нанијеле штету Србима“ кажу да је банална лаж.

- Та је глупост толико пута фактима демолирана да нам је више постало досадно да се тиме бавимо, а по мало и жао другаре из дијела ДФ јер се у недостаку било какве конструктивне политике стално морају враћати на пропале тезе. Али ево, да подсјетимо другаре зашто је то њихово „гуслање“ само празно, неринципијелно политикантство. Елем, сигурни смо да другари знају да је за резолуцију о Сребреници гласао и дио њихове коалиције, а дио био уздржан. И, шта су урадили тим поводом? Једно велико ништа. Толико о њиховој принциијелности. Фолиранти- закључују Демократе у саопштењу. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 12:34