/ Фото: Демократе
10/05/2022 u 15:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: ДПС је већ изгубио у Бару

У Бару су већ проглашени за сигурног губитника којем након 19. јуна не би помогли ни стари али ни нови политички „сателити“, тврде Демократе

Пролонгирање избора за октобар, у барском ДПС-у прослављају као свој други рођендан. А како и не би када су по свим истраживањима и котирањима у Бару већ проглашени за сигурног губитника којем након 19. јуна не би помогли ни стари али ни нови политички „сателити“ спремни да издају своје гласаче и народну вољу- саопштено је из Општинског одбора Демократа Бар.

- Насупрот сигурним губитницима и политичким кукавицама, у Бару се афирмисала перспективна, храбра и побједничка екипа младих људи која управо ових дана широм наше општине слободно и поносно разговара са суграђанима о свему ономе што је важно за наш град и све грађане који живе у њему. Проценат подршке од 26 одсто показује да су се барске Демократе у Бару и више него дуплирале у односу на локалне изборе 2018. године, те да су и да ће бити предводници таласа промјена који ће врло брзо запљуснути и нашу општину - кажу из Демократа.

Позитивни коментари, како додају, само су им вјетар у леђа и још већи подстрек да у Бару наставе да раде и да буду на услузи суграђанима и да прије свега чувају њихову вољу и дато повјерење као посебан идеал који се не смије издати и продати.

- А онима који ових дана прослављају ускраћивање општег демократског права да грађани гласају и бирају своје предствавнике једном у четири године поручујемо, да неће моћи вјечно да бјеже од политичког суда народа и да ће их казна за до сада невиђени кукавичлук и бијег са политичког терена, стићи и коштати и то мало мандата које су можда могли да освоје тог 19. јуна - закључују из ове партије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 12:18