Демократска ЦГ - Лого / - Демократе Лого
12/03/2022 u 16:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: ДПС, УРА и СНП спремају превару, траже сједницу на којој би грађанима уштедјели пет еура

- Садашњи предсједавајући Скупштине, Страхиња Булајић не смије насјести на превару Абазовића, Петра Ивановића, Владимира Јоковића, београдских власти и лица из криминалног миљеа и сазвати сједницу на којој би сви грађани Црне Горе били преварени - наглашавају они

Манипулатори су на све спремни. Када им није по вољи и не иде им све глатко како су планирали, стављају се у положај жртве и на све начине покушавају ставити фокус на себе, поручено је из Демократске Црне Горе, након што је из УРА саопштено да је Влада предузела мјере након што је њихов функционер Горан Ђуровић то предложио.

 - Зато, да би спријечили наум ове екипе која је, зарад мало власти, спремна да погази све политичке принципе, законе, Пословник и Устав Црне Горе, позивамо све грађане Црне Горе да нам се придруже на мирне, европске и грађанске протесте и да заједно са нама сјутра, у Подгорици у 18 сати на Булевару прекопута Храма, поручимо гдје им је мјесто. Колико је јадно, постало је и комично додворавање изневјереним грађанима, који су презрели највећу издају Црне Горе на челу са Абазовићем, Јоковићем, Петром Ивановићем... - наглашавају Демократе.

Тврде да је УРА спремила превару, којом смањењем акциза на гориво грађанин на мјесечном нивоу добија пет еура и 60 центи.

 - Превара је осмишљена на начин да грађанину поклоне на дневном нивоу 19 центи, и да због пет еура мјесечно Булајић сазове сједницу на којој би: ДПС насилним путем преузео власт, а затим одмах након тога, под плаштом бриге за јавне финансије укинули дјечије додатке, накнаде мајкама, смањили старачке накнаде, укинули бесплатне уџбенике и смањили плате свим грађанима Црне Горе у озносу од 50 до цирка 250 еура - нагласили су.

Они истичу да је све јасно и да је на помолу је велика превара којим ДПС-УРА-СНП и са њима повезана лица из криминалног миљеа желе сједницу Скупштине на којој би грађанину мјесечно поклонили пет еура, а онда одузели у просјеку 150 еура, које смо на посљедњој сједници Скупштине, којом је предсједавао Алекса Бечић, обезбиједили сваком грађанину Црне Горе.

 - Садашњи предсједавајући Скупштине, Страхиња Булајић не смије насјести на превару Абазовића, Петра Ивановића, Владимира Јоковића, београдских власти и лица из криминалног миљеа и сазвати сједницу на којој би сви грађани Црне Горе били преварени. На већ постављено питање, господин Абазовић очигледно заузет преговорима са ДПС-ом око подјеле ресора и мјеста по дубини, не одговара, па ћемо га питати поново - додају они.

Деморкате питају зашто Абазовић већ два мјесеца не долази на сједнице Владе Црне Горе?

 - Зашто су СНП-ДПС и остале партије бившег режима, садашњи коалициони партнери Дритана Абазовића гласали против смањења акциза на гориво прије само два мјесеца на сједници Скупштине Црне Горе? Зашто Абазовић није гласао на сједници Владе Црне Горе за Предлог закона којим се смањују цијене горива? Како је Дритан Абазовић, као координатор свих безбједносних служби омогућио крађу цигарета у Луци Бар и кокаинске шетње по Црној Гори? Не дозволите да вас преваре ДПС-Ура-СНП и њихови криминални партнери из подземља. Нема сједнице због 5 еура мјесечно, сви на протесте - закључили су из ове странке.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 23:21