22/08/2021 u 17:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Eкоцид на прагу НП Дурмитор

Након што су опустјели Шаранске шуме, затворили пилану, хотел и асфалтни базу, све су прилике, дошли су на идеју да Жабљачане часте дивљу депонију, наводе они

Једно од највећих села у општини Жабљак, Његовуђу, машине ДОО Водовод и комунално од јутрос затрпавају смећем. Недостатак капацитета у депонији на Жабљаку директор ДОО Комуналног предузећа, Радован Бошковић и председник Општине Веселин  Вукићевић покушавају да надокнаде отварајући дивље депоније на вратима НП Дурмитор.

То су саопштили из ОО Демократе Жабљак.

-Након што су опустјели Шаранске шуме,  затворили пилану, хотел и асфалтни базу, све су прилике, дошли су на идеју да Жабљачане часте дивљу депонију. Предсједника општине, господина Вукићевића, позивамо да што хитније, још данас реагује на овај сраман потез партиског колеге и не дозволи да Жабљачане затрпава смећем. Позивамо Комуналну полицију да реагује и казни починиоце овог несвакидашњег догађаја, потпуно непримјереног Жабљаку и развојним плановима сјевера земље. Зато вас позивамо да у најкраћем могућем року уклоните овај отпад, и утичете да се ово висе не поновиТакође, позивамо вас да упутите јавно извињење грађанима Жабљака-наводе у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 21:47