/ Фото: Демократе
05/12/2021 u 12:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Функционери ДПС-а из Колашина гласали у Мојковцу, ово је понижење

То је та чувена ДПС демократичност и "приврженост интересима државе", наводе из Бечићеве партије

Функционери ДПС-а из Колашина Шефко и Алмир Токовић, Милан Дрљевић и Михаило Брауновић гласали су данас на локалним изборима у Мојковцу, тврде Демократе.

Синови колашинских функционера ДПС-а ангажовани за изборе у Мојковцу

- "Нови Мојковчани", иначе познати ДПС активисти из Kолашина који су непосредно пред локалне изборе у Мојковцу уписани у бирачки списак, јутрос су обавили своју нелегитимну партијску дужност. То је та чувена ДПС демократичност и "приврженост интересима државе", која се најбоље огледа у чињеници да њихови активисти из других општина имају задатак да "одбране" Мојковац од изборне воље Мојковчана. Још једно у низу планираних понижења које је ДПС спремио Мојковчанима- наводе Демократе. 

image
Фото: Демократе

Подсјетимо, из партије Алексе Бечића су се већ једном оглашавали овим поводом, уз тврдње да су поменути Колашинци синови функционера ДПС-а. 

- Овакви примјери које Црна Гора живи и препознаје свакодневно су уједно и најбоља порука свим онима који данас услед заглушујуће медијске халабуке и политикантске граје која за циљ има испирање мозга лако заборављају да од организације која деценијама изиграва изборну вољу грађана, краде изборе, притиска, уцјењује, која је девастирала државу и привреду тешко да ико добронамјеран било шта друго и може очекивати - саопштили су тада из Демократа Мојковац.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 09:37