Demokrate: Vlada nastavlja smjeme naših kadrova / - NET
16/01/2023 u 16:26 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Demokrate pozvale "Evropu sad" na hitan dogovor: Jedinstvena šansa za vođenje države

Ovo je jedinstvena šansa da Demokrate i Evropa sad kao stranke veoma slične programske profilacije preuzmu odgovornost, navode Demokrate

Demokrate su reagovale na navode od pokreta "Evropa sad" će o ponudi Demokrata po pitanju koalicije i predloga za predsjedničku i premijersku funkciju, donijeti odluku na stranačkim organima.

"Evropa sad" o Bogdanovićevoj ponudi: Razgovaraćemo o kandidatu kad Skupštini skratite mandat

-Uvažene kolege iz Evrope sad, kao što ste vidjeli, predsjednica Skupštine Crne Gore je saopštila da nije moguće objediniti parlamentarne i predsjedničke izbore i raspisala predsjedničke izbore za 19. mart ove godine, te vas s tim u vezi pozivamo na hitan dogovor o predsjedničkom kandidatu, pri čemu još jednom iskazujemo spremnost bez obzira kada će se održati jedni, a kada drugi izbori, da sami izaberete poziciju premijera ili predsjednika države, za koju bi kandidovali vašeg prestavnika, dok bi kandidata za drugu poziciju dala Demokratska Crna Gora- navode Demokrate.

Dodaju da misle da je to veoma korektno sa njihove strane, te da očekuju da bez bilo kakvih političkih odugovlačenja prihvatite našu ponudu.

-Ovo je jedinstvena šansa da Demokrate i Evropa sad kao stranke veoma slične programske profilacije preuzmu odgovornost za vođenje države- zaključuju Demokrate.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 01:50