Зграда Општине Котор / - Марковић
23/03/2022 u 17:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе Котор: Лаж је да је Јокић неког купио, ДФ да дође и гласа са буџет општине

- Замислите се прије него на било који начин изађете у јавност са оптужбама, јер нисмо заборавили на који начин сте сарађивали са ДПС док сте се клели у опозиционарство - наглашавају они

Немојте другима пребацивати оно што сте ви радили, немојте ствари мјерити својим метром. Нити је Владимир Јокић било кога купио, нити је било ко на продаји, поручиле су которске Демократе након што је Јокића Демократски фронт оптужио да је купио два одборника ДПС-.а.

Которски ДФ оптужује Јокића да је купио два одборника ДПС-а

  - Свака инсинуација коју сте изнијели представља ништа друго до лаж. За сјутра је заказана сједница СО, дођите и гласајте за буџет како би наша заједничка власт наставила даље да функционише.  Замислите се прије него на било који начин изађете у јавност са оптужбама, јер нисмо заборавили на који начин сте сарађивали са ДПС док сте се клели у опозиционарство. Сјетите се чија су дјеца радила у ДПС кабинетима, ко је добијао послове за стално за вријеме ДПС, ко је подржавао ДПС буџете - поручују Демократе.

Зарад њихове заједничке сарадње и очувања власти, позивају ДФ да се не служе неистинама, већ да дођу у скупштину и гласају за буџет општине Котор, како би овај град ишао даље напријед.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:07